Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Agapecasa

Fedezze fel a kortárs luxust, amely a hagyományos olasz mesterművekben ölt testet!

Időtlen elegancia: Márvány fürdőszoba az Agapecasa-tól

A luxus és hagyomány kézzel tapintható összefonódásában az Agapecasa az olasz kézművesség lényegét hozza el a modern fürdőszobai dizájnokba. Márvány alkotásaik nem csupán funkcionálisak; műalkotások, amelyek a mindennapi tereket elegáns menedékekké alakítják át. 

Minden darab kézzel kialakítva készül, hogy bemutassa a márvány természetes szépségét és tartósságát, megteremtve a kifinomultság és időtálló szépség légkörét.

Időtlen szépség, márványba öntve

Alakítsa át életterét az Agapecasa exkluzív márvány belső tereivel és olasz varázsával

Az Agapecasa elkötelezettsége a kiválóság iránt minden részletben megmutatkozik márvány fürdőszobai kollekcióikban. A legfinomabb anyagok felhasználásával és a legmagasabb szintű kézművesség iránti elkötelezettséggel olyan tereket hoznak létre, amelyek ragyogást és nyugalmat sugároznak. 

Akár a fürdőszobáját szeretné felújítani, akár egy újat tervez, az Agapecasa számos olyan lehetőséget kínál, amelyek különböző ízléseknek és stílusoknak felelnek meg, miközben megtartják a jellegzetes olasz eleganciát.

Letisztult design olasz módra

Tapasztalja meg az olasz dizájn esszenciáját az Agapecasa időtlen márvány alkotásaival

Az Agapecasa és neves tervezőik együttműködése biztosítja, hogy minden márvány darab nemcsak esztétikailag kellemes, hanem rendkívül funkcionális is legyen.

Tervezéseik a legújabb trendeket ötvözik az olasz művészet hagyományos tiszteletével. A letisztult, modern vonalaktól a klasszikus, díszes részletekig, az Agapecasa márvány fürdőszobái bármely otthon fókuszpontjává válhatnak, és egy olyan luxus menedéket biztosítanak, amely kiállja az idő próbáját.

Egyedi tervezés kézműves kialakítás

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tervezzük meg közösen időtálló fürdőjétű!

Forgalmazott márkák

Cégünk több olasz gyár kiemelt hazai forgalmazója, mint a Febal Casa made to measure bútorai, az AGAPE fürdőszobai termékek és home vonala, a Wall&Deco beltéri, fürdőszobai és homlokzati tapétái és Matteo Brioni agyagvakolatai és festékei.

Hírlevél Feliratkozás