Referenciák

2 az 1-ben:
Lakás és iroda egyben
a Svábhegyen

A designer ötletei a fürdőszobák berendezésében is megmutatkoznak, a hazai kínálattól eltérő, egyedi megoldások frissességet visznek a helyiségekbe

A visszafogott földszínekben felvitt agyag adja meg a lakásnak a meghittséget, természetközeliséget, amelyet lokációja is inspirál

2 az 1-ben: Lakás és iroda egyben a Svábhegyen

Széchenyi-hegy és a S vábhegy lejtőit a kirándulók és a síelők lepték el egykoron, s leltek menedékre, hétvégi pihenésre azokban a különös házakban, amelyeknek funkcionálisan berendezett kis lakásaiból pompás kilátás nyílt a városra. A Melinda utca Sós Aladár és Vajda Andor tervezte épülete még őrzi a nyugalmas, természetközeli állapotot, az elvonulás színterét.

Az egyszerűség, funkcionalitás és kényelem elegye jellemzi a lakás hangulatát

Az összes helyiség a lehető legnagyobb mértékben kitekint a kibomló panorámára, a természetből eredő ihletettség pedig a belsőépítészeti anyaghasználaton mutatkozik meg leginkább.

Az étkező + tárgyaló funkció is a lakás és iroda egységét erősíti

2 az 1-ben: Lakás és iroda egyben a Svábhegyen

A ház földszintjén többszöri átalakítások, összevonások után jött létre az a l akás, amely finom belső anyaghasználatával igazodik a természetközelséghez.A kényelmes a rányú – é s egyben á tlátható – b eosztás a k özösségi (nappali, étkező konyha) é s i ntim terek (hálók, f ürdők) leválasztása-egybefűzése által jöhetett l étre. A nyitottság és átláthatóság vezérmotívumként még a l elhatárolásokban is feltűnik.

Iratkozz fel a hírfolyamunkra

Ne maradj le az ajánlatainkról